Informatie

Hoe word je lid van BV Condor?

Als je zin hebt om te basketballen kun je natuurlijk lid worden van Basketballvereniging Condor! Lid worden is heel eenvoudig, maar je moet wel met paar dingen rekening houden.

Leeftijdsgrens

Als je minimaal 7 jaar oud bent mag je lid worden van BV Condor. In overleg met de trainers wordt dan bepaald in welk team je geplaatst wordt. In principe word je ingedeeld op leeftijd, maar soms is er geen plaats in een team dus word je anders ingedeeld. Er is wel een minimale leeftijd, maar geen maximale leeftijd. Ook oudere spelers zijn bij ons van harte welkom.

Proeflessen

Wil jij erachter komen dat basketbal echt de leukste sport is, train dan gratis 3 keer mee! Als je mee komt doen, breng dan wel je sport spullen mee!

Kleding

Voor de proeflessen zijn korte broek, t-shirt en schone sport of gymschoenen zijn voldoende! Besluit je om lid te worden, dan is het verstandig om stevige basketbalschoenen aan te schaffen om blessures te voorkomen. Voor de competitie wordt teamkleding ter beschikking gesteld door BV Condor.

Taken

BV Condor is een vereniging voor en door leden. Word je lid van BV Condor dan vragen we ook jou om hulp. Er zijn een aantal verplichte taken en een aantal vrijblijvende taken die jij of je ouders kunnen vervullen. Speel je competitie, dan ben je verplicht om bij andere wedstrijden te fluiten of te schrijven. Dit wordt je natuurlijk allemaal uitgelegd voordat je daaraan begint. Ook bieden we daar een scheidsrechterscursus voor aan. Naast de verplichte taken hopen we ook dat je je steentje bijdraagt door mee te helpen bij activiteiten of door het vervullen van een bestuur of commissie functie. Voor vragen hierover kun je altijd even contact opnemen met info@bvcondor.net.

Inschrijven

Wil je ook bij BV Condor komen basketballen bij de recreanten of in een van de competitie teams, schrijf je dan in als lid. Vul het Inschrijfformulier in en stuur het met pasfoto op naar de ledenadministratie.

Wijzigingen

Als er iets wijzigt in jouw gegevens, bijvoorbeeld bij een verhuizing of een wijziging van bank/giro-gegevens, maak dan gebruik van het Wijzigingsformulier. Vul dit formulier in en stuur het op naar de ledenadministratie.

Voor wijzigingen van je email-adres kan je volstaan met het versturen van een email naar info@bvcondor.net. Vermeld duidelijk jouw naam, en geef duidelijk aan wat je oude email adres was en wat je nieuwe email adres is.

Uitschrijven

Als je wilt stoppen met Basketballen bij Condor ben je verplicht om uit te schrijven middels het uitschrijfformulier. Omdat wij als vereniging per seizoen contributie betalen aan de NBB (Nederlandse Basketball Bond) wordt hier ook met het uitschrijven rekening mee gehouden.

Om misverstanden te voorkomen, wordt een uitschrijving pas van kracht nadat wij een ingevuld Uitschrijfformulier

 hebben ontvangen. Vul dit formulier in en stuur het op naar de ledenadministratie.

Overzicht formulieren

Inschrijfformulier: Inschrijfformulier
Uitschrijfformulier: Uitschrijfformulier
Wijzigingsformulier: Wijzigingsformulier

Leeftijdsgrenzen

Vanaf 7 jaar kun je lid worden van BV Condor. De indeling in teams is afhankelijk van het geboortejaar en daarnaast de beoordeling van de trainer. Hieronder staat het overzicht per team. Bij twijfel kun je altijd contact opnemen met info@bvcondor.net

Leeftijden per team

Team Geboortejaar
Gemengd U12 2006-2002
Meisjes U14 2001-2000
Jongens U14 2001-2000
Jongens U16 1999-1998
Jongens U20 1997-1994
Recreanten Vanaf 1995

Contributie

Tot 12  jaar: € 132,-
Tussen 12-18 jaar: € 148,-
Seniorleden: € 215,-
Recreanten: € 148,-

Deze bedragen zijn per jaar inclusief de afdracht aan de NBB.

Contributie korting

Als meerdere leden uit één gezin komen kan er gebruik worden gemaakt van de kortingsregeling. Voorwaarde hierbij is dat de familieleden allen woonachtig zijn op hetzelfde adres. Deze korting wordt jaarlijks op het totaalbedrag in mindering gebracht.

1e lid Geen korting
2e lid Geen korting
3e lid € 12,50 korting
4e lid € 30,00 korting

Inning contributie

De contributie wordt ieder halfjaar per vooruitbetaling d.m.v. automatische incasso geïnd.
Dit zal gebeuren in januari en juli. Als je na deze datum inschrijft zal de contributie de eerst volgende periode worden geïnd voor zowel de komende als de afgelopen periode vanaf de aanvang van het lidmaatschap.

Basketballvereniging Condor

Condor is de Basketballvereniging van Kerkdriel en omgeving. De leden van Condor komen uit Kerkdriel en omliggende dorpen. Condor is een gezellige en hechte vereniging met tal van activiteiten naast het basketballen. Naast diverse competitieteams hebben we ook een recreantengroep. Meedoen kan altijd, lees de informatie voor nieuwe leden en kom naar de training in MFC de Kreek.

Facebook